Sada će Petra radnu jedinicu dijeliti sa svojim protukandidatima iz istog tjedna emisije 'Večera za 5' - Vjekoslavom Flegarom i Marijem Krogom kao timom Zagorci.
![Image](https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/322cbc0e-5cdc-11ec-a07f-2ecfd912393a/v/42bc9a34-9d0c-11eb-a404-cedfb09875dd/1280x1280-42bcbbf4-9d0c-11eb-8f97-cedfb09875dd.webp)
Kandidati kulinarskog showa „Večera za 5“ stječu dragocjena nova iskustva, druže se i sklapaju nova poznanstva, a gledatelji popunjavaju svoje kuharice raznim receptima i idejama naših kandidata.
![Image](https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/2f93fe58-5cdc-11ec-9ebf-c6fe6681314e/v/42bc9a34-9d0c-11eb-a404-cedfb09875dd/1280x1280-42bcbbf4-9d0c-11eb-8f97-cedfb09875dd.webp)
Petra je oduševila domaćim kruhom s bučinim košticama uz koji je poslužila sirni namaz, a mi imamo recept!
![Image](https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/2f90d890-5cdc-11ec-bdfa-ca3d37a384fe/v/42bc9a34-9d0c-11eb-a404-cedfb09875dd/1280x1280-42bcbbf4-9d0c-11eb-8f97-cedfb09875dd.webp)
Domaći kruh s bučinim košticama
Sastojci: 500 g brašna (malo domaćeg pšeničnog, a ostalo glatko brašno), kvasac, topla voda, sjeckane bučine koštice i vrhnje.
Priprema: Zamijesiti i ostaviti da se diže 40 minuta, premijesiti te staviti u zagrijanu pećnicu cca pola sata na 200 stupnjeva.
Krem-sir od domaćeg sira i vrhnja
Sastojci: 500 grama domaćeg svježeg sira, 200 grama domaćeg vrhnja i sol
Priprema: Domaći svježi sir i domaće vrhnje blendati s malo soli do kremaste strukture.